MojWindows

Fanúšikovia série Halo netrpezlivo čakajú na príchod ďalšieho pokračovania, Halo Infinite, no mnohí si zuby brúsia aj na kolekciu Halo: The Master Chief Collection, ktorá v mierne vylepšenej podobe konečne dorazí na počítače.

Hoci za ostatné mesiace bolo zverejnených viacero informácií o tomto projekte, až počas veľtrhu E3 2019 sme sa dozvedeli, koľko budú jednotlivé hry stáť.

Cez Microsoft Store a Steam bude možné zakúpiť ľubovolnú z hier samostatne, prípadne siahnuť po celej kolekcii. Každá z hier Halo: Reach, Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2 Anniversary, Halo 3 a Halo 4 bude stáť 9,99 dolárov, čo by malo byť 9,99€ u nás. Výnimkou bude len Halo 3: ODST s cenou 4,99 dolárov, 4,99€ u nás.

Koľko bude stáť kompletná kolekcia Halo: The Master Chief Collection zatiaľ zverejnené nebolo, no predpoklad je taký, že to bude podstatne menej než celková suma hier pri ich individuálnom nákupe – 55€.

Microsoft zároveň potvrdil, že všetky hry budú dostupné predplatiteľom služby Xbox Game Pass pre PC. Pridávané budú postupne, tak ako budú vychádzať.

Ako prvá má byť dostupná hra Halo: Reach, ktorá bude ešte tento mesiac sprístupnená testerom zapojeným do programu Halo Insider. Oficiálny dátum vydania by sa preto mohol objaviť už čoskoro.

Náš tip
Halo: The Master Chief Collection počas roka dorazí na počítače, po kúskoch
12.06.2019

+