MojWindows

Halo: The Master Chief Collection už v priebehu tohto roka dorazí na počítače a vývojárske štúdio 343 Industries sa dušuje, že hráčom chce poskytnúť ten najlepší herný zážitok, aký len bude môcť.

Kolekcia bude kvôli tomu vydávaná po častiach, aby každý zahrnutý diel série Halo dostal zaslúženú pozornosť pri dodatočnom ladení a opravách chýb. Tým to však nekončí. Zástupcovia štúdia oznámili, že v dohľadnej dobe bude spustený program verejného testovania Halo Insider Program.

Ako naznačuje už samotný názov, fungovať  to bude podobne ako pri programe Windows Insider, ktorý slúži na testovanie pripravovaných zmien vo Windows 10. Zapojení hráči získajú prístup k predčasným verziám hier Halo pre počítače, budú hľadať možné chyby či zasielať svoje postrehy.

Rozdiel je ale ten, že Halo Insider Program si bude vyberať z prihlásených záujemcov a len určitá časť z nich bude do programu pripustená. V prípade záujmu sa medzi kandidátov môžete pridať cez oficiálnu stránku programu. Nateraz chýbajú informácie o tom, kedy bude testovanie spustené.

18.03.2019

+