MojWindows

Keď Microsoft v polovici marca s vydaním testovacej zostavy 17623 oznámil, že aplikácia Pošta prejde výraznou zmenou, kedy bude všetky odkazy z e-mailovej komunikácie otvárať vždy v prehliadači Microsoft Edge, bez ohľadu na to, čo je nastavené v ponuke „Predvolené aplikácie“, vyvolalo to značnú nevôľu.

Našťastie to vyzerá tak, že námietky zo strany používateľskej komunity a zapojených testerov boli vypočuté.

Portál Aggiornamenti Lumia podľa všetkého získal prístup k pripravovanej verzii aplikácie Pošta, kde v rámci nastavení „svieti“ prepínač, pomocou ktorého sa otváranie odkazov priamo v prehliadači Microsoft Edge zapína a vypína. Používatelia tak nebudú do ničoho nútení a naďalej im zostane plná kontrola nad tým, akým spôsobom budú k zdieľaným webom pristupovať.

Snímky naznačujú aj to, že v novej verzii aplikácie Pošta by sme sa mali dočkať mierne upraveného rozhrania, čo je oblasť, ktorej sa Microsoft v ostatných mesiacoch začal opäť vo veľkom venovať.

Postupne začal so zmenami vo webových rozhraniach pre správu konta Microsoft, digitálny obchod Microsoft Store a najnovšie „vŕta“ aj do obchodu Xbox Store. Nejde však o žiadne veľké prekvapenie. To, že pozornosť bude venovaná „vizuálu“ bolo naznačované počas tohtoročnej vývojárskej konferencie Build 2018.

Zdroj: aggiornamentilumia

12.07.2018

+