MojWindows

Beta verzia populárneho YouTube klienta pre Windows 10 s názvom myTube sa s najnovšou verziou 2.9.91.0 dočkala jemnej ochutnávky grafických prvkov v štýle Project NEON, ako aj hŕstky nových funkcií.

Okrem upraveného používateľského rozhrania tu nájdeme viacero vylepšení po stránke narábania s komentármi, či už ide o vytváranie vlákien alebo možnosť na komentáre odpovedať priamo z aplikácie. Vylepšené boli aj náležitosti pre zdieľanie a ovládanie hlasitosti, no jednou z najväčších zmien je pridanie možnosti pre používanie oficiálneho YouTube HTMl5 prehrávača.

Po stránke nového dizajnu, myTube v novej verzii obsahuje efekty pre priehľadnosť a rozmazanie pozadia po bokoch okna aplikácie, ako aj za prehrávaným videom. Ide o prvky nápadne podobné tým, ktoré má do systému Windows 10 zaviesť dizajnový jazyk Project NEON. Microsoft v tomto štýle už začal upravovať jednotlivé aplikácie, pričom najnovšie ide o aplikáciu Groove Hudba. Postupne sa začínajú pridávať aj vývojári populárnejších aplikácií, ako napríklad Dropbox.

Náš tip
Dropbox v novej verzii dostáva prvky rozhrania po vzore Project NEON | Aplikácie

myTube

Najnovšiu verziu aplikácie myTube beta stiahnete bezplatne cez obchod Windows Store.

01.05.2017

+