MojWindows

Ak ste ešte stále nemali možnosť, respektíve sa neodhodlali, vyskúšať službu Xbox Game Pass, teraz je ten správny čas pustiť sa do toho. Microsoft aktuálne pre nových používateľov tejto služby pripravil špeciálnu akciu.

Až do 31. októbra sa k jej členom môžete pridať za zvýhodnenú cenu 2€ za prvý mesiac, no nie len to. Okamžite zdarma získate ešte jeden mesiac hrania. To znamená, že za spomínané 2€ môžete hrať všetky tituly z ponuky Xbox Game Pass až po dobu dvoch celých mesiacov. Štandardná cene je pritom 10€ za mesiac, takže táto akcia v našich očiach rozhodne stojí za to.

Drobným háčikom je to, že pokiaľ ste už službu Xbox Game Pass niekedy pre svoje Microsoft konto platili, akciovú cenu nebudete môcť využiť. Nové konto si ale vytvoriť môžete vždy…

Ak ste na konte využili len bezplatné 14-dňové skúšobné obdobie, to je zjavne v poriadku, nakoľko s takýmto kontom sa nám službu podarilo za 2€ predplatiť až do 22. októbra.

V prípade, že sa túto akciu rozhodnete využiť, vhod by vám mohol prísť článok, ktorý okrem iného informuje aj o tom, ako ako v prípade potreby zrušiť opakovanú fakturáciu.

Pripomeňme, že Forza Horizon 4 vychádza už 2. októbra a hneď v tejto deň bude dostupná aj predplatiteľom služby Xbox Game Pass.

Náš tip
Tieto hry z ponuky Xbox Game Pass by ste mali vyskúšať
22.08.2018

+