MojWindows

Situácia ohľadom jarnej aktualizácie „Redstone 4“, respektíve „Windows 10 verzie 1803“ sa v ostatných dňoch poriadne skomplikovala a naďalej sa nelepší.

Okrem toho, že malo byť odložené jej vydanie a zostava 17133 údajne prišla kvôli bližšie nešpecifikovanej chybe o status „RTM“, podľa aktuálnych informácií v hre už nie je ani dlhodobo používané označenie „Spring Creators Update“.

Napriek tomu, že bolo používané v dokumentácii, v komunikácii s Insidermi a dokonca aj v testovacej zostave pripravovanej jesennej aktualizácie „Redstone 5“, viacero zahraničných portálov, doplnených o Buildfeed, hlási, že použité nakoniec nebude.

Čo presne sa deje v pozadí týchto úprav nie je známe, nakoľko Microsoft, až na pár čiastkových informácií, zachováva mlčanie a do dnešného dňa formálne neohlásil termín vydania ani názov tejto aktualizácie. S prihliadnutím na aktuálne dianie, na to ale pravdepodobne má dobré dôvody.

Nateraz je otázne, ako sa bude situácia ďalej vyvíjať , ako aj to, ako dlho si na jarnú aktualizáciu ešte budeme musieť počkať.

Zdroj: Thurrot

15.04.2018

+