MojWindows

Na tohtoročný herný veľtrh Gamescom si viacero noviniek pripravil aj Microsoft. Okrem predstavenia nových verzií stratégie Age of Empires, a rozšírenia dostupnosti služby Xbox Game Pass, prišlo aj na limitované edície konzoly Xbox One, podrobnosti o hrách, ktoré budú vylepšené pre Xbox One X, či dokonca sprístupnenie Xbox Design Lab pre slovenský trh.

Náš tip
Prehľad tých najväčších oznámení z prezentácie Microsoftu na E3 2017

Limitovaná edícia Xbox One X Project Scorpio Edition

Okrem oficiálneho spustenia predpredaja novej konzoly Xbox One X došlo k predstaveniu špeciálnej limitovanej edície, ktorej dizajn inšpirovaný fanúšikmi vzdáva poctu kódovému menu „Project Scorpio“. Práve pod týmto názvom sme novú konzolu poznali veľmi dlhú dobu ešte pred odhalením konečného názvu.

Xbox One X v limitovanej edícii obsahuje vertikálny stojan a vygravírovaný nápis Project Scorpio na konzole ako aj bezdrôtovom ovládači. Nechýba ani špeciálne upravený povrch s odkazom na pôvodný dizajn konzoly Xbox, ktorý na bežnej verzii Xbox One X nenájdeme. Limitovaná edícia sa predáva za 499€.

Limitovaná edícia Xbox One S Minecraft Limited Edition Bundle

Pre fanúšikov herného fenoménu Minecraft bude k dispozícii špeciálna edícia s farebným prevedením práve v tomto duchu. Okrem toho sa môže pochváliť priesvitným dnom, systémovými zvukmi inšpirovanými hrou Minecraft a bezdrôtovým ovládačom Minecraft Creeper.

Súčasťou balenia je kód na plnej hry Minecraft a balíčka unikátnych kostýmov Redstone Pack.Predávať sa bude s 1 TB úložiskom a vertikálnym stojanom už od 3. októbra za cenu 399€.

Xbox One S Minecraft Limited Edition Bundle

Balenie Xbox One S Shadow of War Bundle

Pre tých, ktorí sa nevedia dočkať hry Middle-earth: Shadow of War, sú určené dve balenia konzoly Xbox One S Shadow of War. Obe balenia, dostupné od októbra, obsahujú konzolu Xbox One S (s 500 GB alebo 1 TB pevným diskom), hru Middle-earth: Shadow of War, bezdrôtový ovládač, mesačné predplatné služby Xbox Game Pass a 14-dňové skúšobné konto Xbox Live Gold.

XboxOneS_Console_Shadow-of_War_1TB_Front

Na mieru vytvorené gamepady pre Xbox One prichádzajú na Slovensko

Microsoft poriadne potešil aj herných nadšencov, ktorí si potrpia na rôzne farebné prevedenia a vyhotovenia herného gamepadu pre Xbox One. Oznámil totiž, že počnúc 22. augustom došlo k rozšíreniu programu Xbox Design Lab do ďalších 20 európskych krajín, vrátane Slovenska. Konečne si tak aj my môžeme objednať svoj vlastný na mieru vytvorený gamepad.

Náš tip
3 spôsoby ako je k počítaču s Windows 10 možné pripojiť gamepad Xbox One

Vylepšené hry pre Xbox One X a novinky pre počítače

Microsoft počas Gamescomu predstavil aj nové hry, ktoré sa čoskoro dostanú na konzoly rodiny Xbox One a počítače so systém Windows 10.

Obzvlášť prízvukoval, že viac ako stovka nových a už vydaných Xbox One hier bude vylepšená pre Xbox One tak, aby využila plný výkonový potenciál, vrátane hier ako Halo 5, NBA 2K18, Wolfenstein II: The New Colossus, ReCore: Definitive Edition, FIFA 18, Star Wars Battlefront, Below a remastrovaných verzií hier Disneyland Adventures, Rush: A Disney-Pixar Adventure a Zoo Tycoon.

Na počítačoch sa zase už čoskoro bude môcť pustiť do hier Age of Empires: Definitive Edition, Forza Motorsport 7, Super Lucky’s Tale a Sea of Thieves s podporou cross-play medzi Xbox One a PC hráčmi. Na očakávaný titul Crackdown 3 si ale bohužiaľ budeme musieť počkať až do budúceho roka.

Náš tip
Microsoft sa pripravuje na príchod Xbox One X, v knižnici je možné vyhľadávať špeciálne upravené hry

23.08.2017

+