MojWindows

Termín vydania hry Crackdown 3, ktorá mala po rokoch čakania k hráčom konečne doraziť už 7. novembra zároveň s oficiálnym začiatkom predaja konzoly Xbox One X, bol bohužiaľ posunutý na jar 2018. S ohľadom na to, že ide o jeden z titulov, ktorý mal prezentovať plný potenciál najnovšej konzoly, ide o značne nepríjemnú správu. Posunuté pritom bolo celkové vydanie hry, teda konzolovej aj PC verzie.

Náš tip
Prehľad tých najväčších oznámení z prezentácie Microsoftu na E3 2017

Informácie potvrdil samotný Microsoft v rozhovore pre portál Polygon. Termín vydania mal byť odložený kvôli tomu, aby vývojárske tímy získali viac času pre zaručenie potrebnej kvality a očakávaného herného zážitku.

Podľa dostupných informácií má byť problematické hlavne vizuálne spracovanie hry, ktoré tak celkom nespĺňa očakávania. Objavujú sa však aj zdroje, ktoré hovoria o tom, že problémom sa ukázalo byť zastrešenie cloudovou platformou pre režim viacerých hráčov. Vývojári tu totiž sľubujú revolučný zážitok s plne zničiteľným herným prostredím.

Hra Crackdown 3 bola pôvodne ohlásená ešte na hernom veľtrhu E3 2014, pričom vydanie bolo naplánované na druhú polovicu roku 2016. Nakoľko ale ide o komplexný projekt, ktorý od svojho prvého predstavenia prešiel viacerými zmenami, postupne došlo k posunutiu vydania na november tohto roka.

Ani tento termín však nakoniec nebude dodržaný a hráči si tak musia ešte chvíľu počkať. Microsoft opakovanie prízvukoval, že Crackdown 3 je ambiciózny projekt, ktorý chce posunúť hranice dnešných hier. Zostáva tak len dúfať, že tretí Crackdown prinesie skutočne kvalitný herný zážitok a všetko to čakanie sa vyplatí.

Náš tip
Microsoft potvrdil zrušenie očakávanej hry Scalebound pre Xbox One a Windows 10

17.08.2017

+