MojWindows

Na základe najnovšieho diania v programe Windows Insider, to vyzerá tak, že Microsoft aktuálne pripravuje nové rozhranie pre systémovú aplikáciu Filmy a TV programy. Samotná aplikácia pritom len prednedávnom dostala nové testovacie verzie, ktoré priniesli podporu pre 360-stupňové videá a režim „obraz v obraze“. Najnovšie ale k Insiderom dorazila novinka s výrazne prepracovaným rozhraním, ktoré prináša vítanú zmenu ovládacích prvkov.

Microsoft zatiaľ žiadne zmeny oficiálne neavizoval a podľa dostupných informácií sa novej verzie aplikácie dočkal len úzky okruh členov programu Windows Insider.

Prvou z väčších zmien je odstránenie takzvaného „hamburger“ menu umiestneného na ľavej strane aplikácie, ktoré je typické pre Windows 10 aplikácie. Zmenená bola aj navigačná ponuka pre pohyb v aplikácií, kde pribudli možnosti „Explore“, „Purchased“ a „Personal“. Prvá z nich predstavuje celkový prehľad dostupného obsahu v rôznych kategóriách – trailery, 360-stupňové videá, Filmy a TV.

Filmy a TV programy

Záložka „Purchased“, ako napovedá už jej samotný názov, zoskupuje všetok obsah z podporovaných služieb, ktorý si používateľ zakúpil. Tretia možnosť „Personal“ zase predstavuje miesto, kde používateľ nájde všetok dodatočný obsah vrátane jeho vlastných videí.

Filmy a TV programy 2

08.03.2017

+