MojWindows

Microsoft predstavil program Skype Insiders, ktorý používateľom umožní zapojiť sa do testovania pripravovaných funkcií, zasielať spätnú odozvu a vývojárom tak pomáhať s ďalším vývojom. Pri predstavení programu Microsoft píše, že úpenlivo pracuje na ďalšom vylepšovaní spôsobu ako používatelia komunikujú s tými, na ktorých im najviac záleží, no potrebuje pomôcť.

Skype Insiders členom poskytne predčasný prístup k novým aktualizáciám aplikácie Skype a súvisiacim funkciám. Taktiež umožní zasielať spätnú väzbu týkajúcu sa testovaných funkcií, zasielať pripomienky a návrhy na budúce funkcie, ako aj pomáhať pri hľadaní chýb.

Program Skype Insiders vyžaduje, aby sa používateľ registroval pred tým, ako mu bude poskytnutý prístup k príslušnej testovacej verzii aplikácie Skype. Po registrácii získa link na jej stiahnutie a môže sa pustiť do používania. Insider verziu aplikácie je pritom možné nainštalovať súčasne s tou bežne dostupnou. V prípade, že by ste mali záujem o zapojenie, registračný formulár nájdete na tejto stránke.

Náš tip
Skype ukončí podporu pre Windows Phone 8 a 8.1

Dôležité je poznamenať, že v rámci programu Skype Insiders bude testovaná desktopová aplikácia pre Windows a macOS, ako aj mobilné aplikácie pre Android a iOS. UWP aplikácia Skype Preview pre Windows 10 sem nepatrí nakoľko spadá priamo do programu Windows Insider.

skype-insiders

S uvedením tejto novinky pre Skype má Microsoft už Insider programy pomaly pre všetky svoje produkty. Do testovania operačného systému Windows 10 je možné zapojiť sa cez program Windows Insider, pre kancelárske nástroje Office je tu Office Insider a včera pribudol program Xbox Insider pre konzolu Xbox One.

Náš tip
Program Windows Insider – súhrnný prehľad

08.11.2016

+