MojWindows

Hra Gears of War 4, ktorá je exkluzívne dostupná pre Xbox One a počítače s Windows 10, oddnes oficiálne píše novú kapitolu jednej z najúspešnejších herných sérií v histórii. Kritici sa už pustili do Gears of War 4, ktorá sa odohráva 25 rokov po udalostiach Gears of War 3, a tá v drvivej väčšine žne chválu. Až na niekoľko drobných výhrad ju pozitívne hodnotíme aj my, so záverom: „Či už ste fanúšikom série alebo ste zatiaľ žiadnu z Gears hier nehrali, novinka Gears of War 4 rozhodne stojí za to.

Jedna z prvých hier programu Xbox Play Anywhere

Gears of War 4 nabáda hráčov, aby nikdy nebojovali sami na Xbox One a počítačoch s Windows 10 prostredníctvom cross-play s podporou všetkých herných režimov (kampaň, Horde a Co-op Versus) a v privátnych zápasoch aj v režime Multiplayer Versus. Ide pritom o hru z programu Xbox Play Anywhere; jedným digitálnym nákupom tak získate obe verzie a môžete medzi nimi voľne prepínať, keďže postup hrou, Gamerscore a Achievementy sa medzi platformami prenášajú.

Zamerané na režim viacerých hráčov

Či už preferujete boje s nepriateľmi Swarm v kooperácii, boj o holý život v novom režime Horde 3.0 alebo si chcete overiť schopnosti vo frenetickej hre viacerých hráčov v zápasoch, ktoré bežia pri snímkovaní 60 fps, Gears of War 4 je ideálnou hrou na hranie s priateľmi. Po dnešnej premiére budú vývojári pokračovať v pridávaní nového obsahu a obmieňaní máp v playlistoch každý mesiac (celkovo ide o 24 DLC máp). Hráči si tak užijú pravidelný prísun čerstvého a zaujímavého obsahu. Práve v režime hry pre viacerých hráčov totiž tkvie obrovský  potenciál pre stovky hodín zábavy. Pri príležitosti oficiálneho vydania hry bola zverejnená aj nová upútavka.

https://www.youtube.com/watch?v=ji2aU4EdQww

11.10.2016

+