MojWindows

Ak ste ešte nemali možnosť vyskúšať „ultimátne“ predplatné Xbox Game Pass Ultimate, tak teraz prichádza ten správny okamih, aby ste to urobili.

Microsoft totiž na podujatí Gamescom 2019 ohlásil vynikajúcu akciu – 2 mesiace tohto predplatného ponúka len za 2€. Štandardne by si pritom účtoval 13€ za každý mesiac.

Akcia tentokrát navyše nie je určená len pre nových predplatiteľov. Ako sa píše na oficiálnom blogu, využiť ju môžu aj zákazníci, ktorí už majú aktívne predplatné v službe Xbox Game Pass pre konzoly alebo Xbox Live Gold. Aj oni za symbolické 2€ majú získať dvojmesačný prístup ku všetkému čo ponúka Xbox Game Pass Ultimate. Ponuka platí až do 20. septembra.

Xbox Game Pass Ultimate v jednej cene zahŕňa predplatné v službách Xbox Live Gold, Xbox Game Pass pre konzoly a Xbox Game Pass pre PC. Ide o celé portfólio herných služieb Microsoftu.

Pripomeňme si, že zahrnutý je v ňom aj prístup k pripravovanej hre Gears 5, a to vo vyhotovení „Ultimate Edition“ pre obidve platformy. To inak znamená aj to, že do jej hrania sa môžete pustiť štyri dni pred celosvetovým vydaním, ktoré je stanovené na 10. septembra.

Ak sa rozhodnete akciu využiť, myslite na to, že po uplynutí dvoch „promo“ mesiacov vám Microsoft začne účtovať obvyklú cenu, teda ak automatickú obnovu predplatného dovtedy nezrušíte.

21.08.2019
Zdroj: Microsoft

+