MojWindows

Microsoft počas roka bežne organizuje rôzne propagačné akcie, kedy svoje služby, najmä tie konzolové, ponúka za veľmi lákavé ceny. Väčšinou ide o akcie, ktoré sa viažu k veľkým sezónnym výpredajom, inokedy ide o akcie, pomocou ktorých chce prilákať nových zákazníkov. Aj v týchto dňoch prebieha jedna z takýchto propagačných akcií.

Týka sa služby Xbox Game Pass, ktorá za poplatok ponúka prístup k stovkám hier pre konzoly Xbox One. Tie môžete hrať dosýta, kým máte aktívne preplatené tejto služby. V skratke ide o to, že ak si teraz ako nový zákazník aktivujete službu Xbox Game Pass na obdobie 3 mesiacov, zaplatíte za to len 1€ namiesto klasickej ceny 29,97€.

Akciová cena je určená len pre nových zákazníkov, nie pre používateľov s aktívnym predplatným. Ako v komentároch upozornil Ivan, využiť sa však dá aj v prípade, že ste niekedy v minulosti službu už mali predplatenú. Aktuálne promo beží do 12. 5. 2019, no treba povedať, že určite nejde o poslednú akciu tohto druhu pre rok 2019.

Pozor na automatickú obnovu predplatného

Trochu si však treba dávať pozor. Ak akciu využijete, tak vám po uplynutí posledného dňa propagačného obdobia bude automaticky účtovaný hneď ďalší štvrťrok, teda 29,97€. K tomu dôjde samozrejme len za predpokladu, že obnovu predplatného dovtedy nezrušíte. Automatickú obnovu predplatného totiž môžete vypnúť veľmi jednoducho a proste si vychutnať len propagačné 3 mesiace za 1€.

Nebudete za to nijak penalizovaní. Službu Xbox Game Pass si potom môžete opäť zaplatiť kedykoľvek, a na akékoľvek obdobie, ako vám to bude vyhovovať. Môžete teda využiť promo, potom si dať prestávku napríklad na pol roka a následne si zaplatiť mesiac alebo hneď rok, v prípade, že vás herný katalóg znovu osloví.

Náš tip
Tieto hry z ponuky Xbox Game Pass by ste mali vyskúšať
29.04.2019

+