MojWindows

Spoločnosť Logitech na sklonku marca predstavila kompletný prémiový videokonferenčný systém Logitech Rally s modulárnym príslušenstvom.

Kamera Rally ponúka Ultra-HD 4K rozlíšenie, modulárne audio komponenty, rozsiahle možnosti riadenia PTZ (otočenie, nakláňanie a zoom) a technológie Logitech RightSense. Tie automaticky nastavujú parametre snímania účastníkov konferencie, optimalizujú farbu a jas ich tvárí a zvyšujú zrozumiteľnosť hlasu pre uľahčenie a spríjemnenie priebehu video hovorov.

Celý systém má do zasadačiek a učební prinášať štúdiovú kvalitu obrazu, výnimočnú čistotu zvukov a automatizované snímanie videokonferencií, ktoré možno plne prispôsobiť priestorom. Produkty Rally boli navrhnuté tak, aby zapadli do každého profesionálneho prostredia. Stará sa o to elegantný priemyselný dizajn a úhľadne zrovnaná kabeláž.

S portfóliom produktov Rally teraz zákazníci získajú prvotriedny modulárny systém, ktorý nastavuje novú latku pre AV riešenia s USB pripojením a to za zlomok ceny iných špičkových systémov,“ povedal Radek Hadraba zo spoločnosti Logitech. 

Funkcia RightSight dokáže bezchybne rozoznať všetkých účastníkov bez ohľadu na ich vzdialenosť od objektívu. Funkcia RightLight vie rozlíšiť tvár od pozadia miestnosti a vytvoriť tak prirodzene vyzerajúce odtiene pleti. Funkcia RightSound potom dokáže vytvárať čistý zvuk potlačením hluku na pozadí, automatickým vyvážením dynamického hlasu a zameraním sa na aktuálneho rečníka.

Na rozdiel od bežných videokonferenčných systémov má Logitech Rally oddelené reproduktory a mikrofóny. Pri umiestnení reproduktorov blízko displeja je zvuk lepšie prepojený s obrazom a hlasy vzdialených účastníkov prichádzajú z prednej časti miestnosti, ako to ľudia intuitívne očakávajú.

Dobre premyslený káblový manažment umožňuje jednoduchú inštaláciu v ľubovoľnom prostredí. Vďaka obrazovému rozbočovaču a stolovému rozbočovaču sú všetky káble, prvky Rally, aj počítač potrebný pre rokovania elegantne skryté.

Oba rozbočovače sú pripojené pomocou jediného kábla CAT6, ale ponúkajú aj celý rad konektorov, vďaka ktorým môžete umiestniť počítač ihneď pri obrazovke ale aj pri stole. Vstup HDMI na stolnom rozbočovači odstraňuje nutnosť používať drahé redukcie káblov a umožňuje všetko prepojiť behom okamihu.

Logitech Rally je kompatibilný takmer so všetkými videokonferenčnými službami, napríklad BlueJeans, Google Hangouts Meet, Microsoft Skype for Business, Microsoft Teams, Zoom atď.

01.04.2019
Zdroj: TS

+