MojWindows

HP využilo konferenciu EMEA Innovation Summit na prezentáciu svojho pokrokového zabezpečenia Sure Sense, no nezabudlo pritom ani na nové zariadenia určené pre firemné prostredie. Nové notebooky a pracovné stanice, ktoré boli v krátkosti predstavené, majú byť ušité na mieru modernému pracovníkovi.

Najnovší rad laptopov HP EliteBook 800 G6 dostal 8. generáciu procesorov Intel Core vPro a jasnejší, až 1000 nitový, dotykový displej ktorý je dobre čitateľnými i vonku a podčiarkuje tak možnosť práce odkiaľkoľvek. V súvislosti s obrazovkou sa pritom spomína jej úsporné vyhotovenie, čo umožnilo dosiahnuť až 18 hodinovú výdrž batérie.

Vylepšenia sa dočkal i bezdrôtový prístup. Firemné notebooky sú vybavené až gigabitovým pripojením 4G LTE. Okrem toho je tu prítomná technológia HP Extended Range Wireless LAN pre dosiahnutie väčšieho rozsahu pripojenia, a k tomu sa pridávajú Wi-Fi 6 a Bluetooth 5.0.

Rad HP EliteBook 800 prešiel testami odolnosti MIL-STD-810G a tiež ďalšími piatimi novými testami HP, aby popri štýlovom dizajne a praktickosti zaručil tiež tú najlepšiu odolnosť vo svojej triede.

HP EliteBook 830 x360 G6 je najjasnejší firemný konvertibilný laptop na svete, ktorý možno pohodlne používať aj v horších svetelných podmienkach. Navyše typicky umožňuje štyri módy použitia a prispôsobí sa akejkoľvek úlohe a modernému spôsobu práce, to všetko v ultratenkom balení.

HP EliteDisplay E324q je 31,5-palcový monitor s QHD rozlíšením a tenkými rámčekmi na troch stranách displeja. Umožňuje všestranné ergonomické nastavenie a ponúka bohatú konektivitu vrátane HDMI, DisplayPort  a USB-C, vďaka ktorým bez problémov zapadne do akéhokoľvek prostredia kombinujúceho niekoľko generácií IT vybavenia.

HP ZBook 14u je najtenšia mobilná pracovná stanica na svete určená pre zákazníkov, ktorí chcú naozaj prenosný pracovný stroj, ktorý by mohli zaťažovať až k samotným limitom. Vďaka novej generácii grafických kariet od AMD má o 50 % väčší grafický výkon pre prácu s 3D CAD modelmi alebo renderovanie videí a tiež vzdialený prístup k HP Remote Graphics Software (RGS) pre graficky najnáročnejšiu prácu.

Zároveň sa môže pochváliť 600 nitovým 4K UHD displejom a 100 % pokrytím farebného priestoru Adobe RGB, ktorý zaručí, že nech používateľ vytvára čokoľvek, bude to vyzerať skvele. S 8. generáciou procesorov Intel Core  vPro si používatelia môžu vychutnať rýchlu prácu aj pri multi-taskingu v certifikovaných aplikáciách ako PhotoShop, Illustrator, AutoCad, SolidWorks a Catia.

HP ZBook 15u je najtenšia a najľahšia 15-palcová mobilná pracovná stanica od HP. Vďaka najnovším možnostiam konektivity a bezpečnostným funkciám sa používatelia nemusia na cestách báť straty pripojenia alebo napadnutia cenných dát.

Navyše si rovnako ako u menšieho modelu užijú o 50 % vyšší grafický výkon a získajú podporu náročných grafických aplikácií ako Revit vďaka nástroju RGS pre vzdialený prístup a spoluprácu. Väčší model bude tiež vybavený 8. generáciou procesorov Intel Core  vPro, ktorá zaručí pohodlnú prácu s aplikáciami ako PhotoShop, Illustrator, AutoCad, SolidWorks a Catia.

Dostupnosť

  • Laptop HP EliteBook 830 x360 G6 bude na Slovensku dostupný od júna.
  • Laptopy HP EliteBook 830 G6, HP EliteBook 840 G6, a HP EliteBook 850 G6 budú na Slovensku dostupné od mája.
  • Monitor HP EliteDisplay E324q 31.5” bude na Slovensku dostupný od júna.
  • Mobilné pracovné stanice HP ZBook 14u G6 a HP ZBook 15u G6 budú na Slovensku dostupné od mája.

Ceny pre náš trh zatiaľ neboli spomenuté.

25.04.2019

+