MojWindows

Microsoft začal s produkciou novej relácie „ID@Xbox Game Pass“, v ktorej v spolupráci s nezávislými vývojármi prezentuje pripravované novinky pre svoju službu Xbox Game Pass. Novinka doplní už dlhšiu dobu vysielanú reláciu „Inside Xbox“, ktorá je širšie zameraná na novinky súvisiace s konzolami Xbox One.

Vysielanie bude v tomto prípade prebiehať cez oficiálny Xbox kanál na YouTube, no je možné, že časom sa rozšíri aj na službu Mixer. Premiéra odštartovala dnešným dňom a priniesla so sebou niekoľko zaujímavých informácií.

Do katalógu služby Xbox Game Pass budú v deň svojho globálneho vydania pridané hry Killer Queen Black, Outer Wilds a Blazing Chrome, takže predplatitelia sa budú môcť okamžite pustiť do ich hrania. Spomínaná trojica má byť dostupná už čoskoro.

Okrem toho bola ohlásená aj päťka ďalších hier, ktoré sa prostredníctvom  podporného programu ID@Xbox na konzoly Xbox One dostanú niekedy počas tohto roka. Konkrétne ide o tituly Afterparty, Void Bastards, Operencia: The Stolen Sun, Supermarket Shriek a The Good Life. Aj tieto kúsky sa v službe Xbox Game Pass objavia hneď v deň ich oficiálneho vydania.

26.03.2019
Zdroj: Microsoft

+