MojWindows

Marketingové oddelenie, ktoré má na starosť, okrem iného, aj službu Xbox Game Pass tento týždeň trochu popustilo uzdu kreativite. Namiesto toho, aby používateľov tejto služby priamo informovalo o pripravovaných prídavkoch na tento mesiac, zverejnilo len náznaky o štvorici hier.

Konkrétne ide o umelo vytvorenú snímku obrazovky s poštovým klientom, kde je zachytený e-mail s informáciami o januárových hrách. Háčik je v tom, že zatiaľ čo úvod so zoznamom už pridaných hier je plne čitateľný, časť venujúca sa tomuto a budúcemu týždňu je s výnimkou prvého písmena rozmazaná.

Nadšenci sa prakticky okamžite pustili do pokusov o „dešifrovanie“, ktoré, zdá sa, priniesli vytúžené výsledky. Počas tohto týždňa by sme sa v službe Xbox Game Pass mali dočkať dvojice hier We Happy Few a Lego Movie: The Video Game. Tie by malo budúci týždeň nasledovať duo Middle-Earth: Shadow of Mordor a Saints Row: The Third.

Doplnené 17.1.2019

Microsoft už formálne potvrdil, že dnešným dňom do služby Xbox Game Pass pribudla dvojica hier We Happy Few a Lego Movie: The Video Game. Presne o týždeň, to zase bude Middle-earth: Shadow of Mordor a Saints Row: The Third.

Okrem toho sa ale objavili aj informácie o ďalších hrách, ktoré tento mesiac službu opustia. K predtým ohlásenej štvorici sa pripája ďalšia päťka – Dead Rising 3, Electronic Super Joy, Roundabout, Sterdenn a Stacking.

Náš tip
Týchto 30 hier pribudlo v ponuke Xbox Game Pass za ostatné 3 mesiace

17.01.2019

+