MojWindows

Na tohtoročnú Microsoft Windows Roadshow 2018 sa do žilinského Auparku chystá aj spoločnosť Lenovo, ktorá si pre účastníkov pripravila prednášku aj prezentáciu svojich produktov.

Na svoje si príde najmä časť herných nadšencov, nakoľko veľký priestor dostane práve špecializované herné portfólio Lenovo Legion, ktoré len nedávno prešlo „omladzovacou“ kúrou. V podobnom duchu sa bude niesť aj odborná prednáška s názvom Revolúcia v gamingu – nový Legion.

To však samozrejme nebude všetko. Objaviť by sa tu mali aj produkty z ďalších oblastí, pričom platí, že na prítomných zástupcov spoločnosti Lenovo sa môžete obrátiť so svojimi otázkami ohľadom celého portfólia.

V Žiline sa vidíme už v sobotu 22. septembra. Tento ročník akcie prináša mierne upravený koncept, ktorý okrem nových priestoroch značne zjednodušuje „byrokratický aspekt“.

Po novom platí, že pre vstup na akciu sa nemusíte vopred registrovať a so sebou tak nosiť vytlačené alebo v smartfónoch uložené digitálne vstupenky. Registrácia, ktorú je možné v prípade záujmu vykonať priamo na mieste, slúži už výhradne pre účely losovania o vecné ceny, ktoré oficiálne uzatvára brány akcie. Ak sa teda chcete prísť na akciu len na chvíľu pozrieť, odpadajú vám zbytočné starosti.“

Všetky potrebné informácie, zoznam partnerov, cien a podrobný program budú čoskoro zverejnené na stránke WindowsRoadshow.sk, tak aby reflektovali aktuálny ročník akcie. Na webe MojWindows.sk budú postupne zverejňované dodatočné informácie o jednotlivých partneroch podujatia, aby ste mohli získať dobrú predstavu, na čo všetko sa môžete tešiť.

Svoje otázky ohľadom akcie môžete mieriť priamo do príslušnej udalosti vytvorenej na sociálnej sieti Facebook, kde sa im budeme náležite venovať. 

06.09.2018

+