MojWindows

Nové profilové postavičky, označované ako „Avatar“, pre konzolu Xbox One a zariadenia so systémom Windows 10 ešte stále nie sú bežným používateľom dostupné, no ich príchod sa nezastaviteľne blíži.

Od konca júna prechádzajú verejným testovaním na konzolách Xbox One, a na základe nových informácií to navyše vyzerá tak, že Microsoft ich vybranej časti testerov umožnil vyskúšať aj na počítačoch.

Aplikácia Xbox Avatar Editor je síce na stiahnutie voľne dostupná v Microsoft Store, no na to aby ste ju mohli používať musíte patriť k členom programu Xbox Insider. V opačnom prípade sa vám zobrazí akurát tak hláška o tom, že aplikácia je „vo výstavbe“.

Postupom času má byť pre Windows 10 vydaná aj aplikácia Avatar Store, kde si používatelia budú môcť zakúpiť doplnky pre pokročilú personalizáciu svojej postavičky. Zatiaľ ale stále nie je celkom jasné, ako bude vyzerať finálna podoba nového Avatar systému vo Windows 10.

Portál TheVerge uvádza, že nový systém „Xbox Live Avatar“ bude implementovaný a reálne dostupný od októbra tohto roka, čo by aj sedelo s vydaním veľkej aktualizácie „Redstone 5“.

Náš tip
Nákupný košík v Microsoft Store už prebieha verejným testovaním

Zdroj: Microsoft

18.08.2018

+