MojWindows

Spoločnosť Logitech predstavila nový model svojej webkamery Brio, ktorý je špeciálne optimalizovaný pre streamovanie obsahu, od čoho sa odvíja aj samotný názov Logitech BRIO 4K STREAM EDITION. Výsledkom má byť webkamera, ktorá má všetko, čo si tí, ktorí chcú živo streamovať na profesionálnej úrovni, môžu želať, aby ešte viac zaujali svojich divákov.

Okrem živého zachytenia detailov v rozlíšení 4K a vysokého dynamického kontrastu (HDR), je k dispozícii režim priority snímkovej frekvencie, ktorý zaistí konštantný stream s rozlíšením 1080p pri 60 snímkach za sekundu a integrovaný softvér XSplit Broadcaster.

Kamera je navyše vybavená aplikáciou ChromaCam od spoločnosti Personify, ktorá s využitím umelej inteligencie neutralizuje, vyhladzuje alebo odstraňuje obrazový šum. Uhol záberu je taktiež možné zúžiť na 65 alebo 78 stupňov, prípadne je možné použiť širšie zorné pole 90 stupňov.

Z informácií od spoločnosti Logitech to vyzerá tak, že jediným rozdielom medzi klasickou verziou Logitech BRIO a špeciálnou edíciou STREAM EDITION je upravený softvér XSplit Broadcaster a XSplit Gamecaster. Ten mal byť v spolupráci s firmou SplitmediaLabs optimalizovaný tak, aby používateľovi ponúkal riešenie typu „všetko v jednom“.

Kamera Logitech BRIO 4K STREAM EDITION bude k dispozícii na Slovensku a v Českej republike u vybraných distribútorov od septembra za odporúčanú cenu 249€.

23.08.2017

+