MojWindows

Firma Logitech premietla svoje dlhoročné skúsenosti na poli výroby príslušenstva do novej webkamery BRIO. Novinka je orientovaná na streamerov, vloggerov, používateľov, ktorí pracujú z domu a zúčastňujú sa videokonferencií, a asi každého, kto si potrpí na maximálnu kvalitu video záznamu a prenosu. Napríklad populárna služba Youtube začala podporovať streamovanie v 4K rozlíšení a BRIO je jednou z prvých webkamier, ktoré to dokážu ponúknuť. Po webkamere Logitech BRIO ale siahnu asi len tí najnáročnejší používatelia, keďže jej cena je 239€.

Logitech-Brio-2

Za tieto peniaze dostane webkameru, ktorá dokáže zaznamenávať video v 4K rozlíšení pri 30 snímkach za sekundu, Full HD video pri 60 snímkach za sekundu, alebo staré dobré HD video až do 90 snímok za sekundu. O pripojenie sa stará USB štandardu 3.0, ktorý je vyžadovaný pre prenos v 4K rozlíšení. Senzor webkamery umožňuje nastaviť zorné pole na trojicu rozsahu – 65, 78 a 90 stupňov.

Logitech-Brio 4

Webkamera BRIO taktiež zvláda 5-násobné priblíženie pri kvalite FullHD, disponuje automatickým zaostrovaním, podporou HDR v kombinácii s technológiou RightLight pre lepší záznam v rôznych svetelných podmienkach a dvojicou mikrofónov s potláčaním okolitého hluku.

Logitech-Brio-3

Navyše obsahuje infračervený senzor, ktorý je certifikovaný pre použitie s bezpečnostnou funkciou Windows Hello v operačnom systéme Windows 10. Namiesto používania hesla sa tak môžete prihlasovať pomocou svojej tváre. Sprievodná aplikácia Personify zase umožňuje počas záznamu odstrániť reálne pozadie a nahradiť ho virtuálnym.

13.02.2017

+