MojWindows

Na konferencii Tech World Transform, ktorá sa konala počas uplynulého týždňa v New Yorku, spoločnosť Lenovo predstavila svoju novú pracovnú stanicu pre biznis zákazníkov, nazvanú ThinkStation P320 Tiny. Už samotný názov poukazuje na skutočnosť, že ide o miniatúrne zariadenie, pričom Lenovo ho označuje ako najmenšiu pracovnú stanicu s ISV certifikátom na svete. ThinkStation P320 Tiny prináša certifikáciu nezávislými predajcami softvéru (ISV) v neuveriteľne kompaktnom prevedení v tele s objemom jeden liter.

ThinkStation P320 Tiny 2

ThinkStation P320 Tiny dokonale využíva stiesnené priestory a prináša výkon, aký od pracovnej stanice očakávate, pričom je ľahko nastaviteľná a kompatibilná s doplnkami Lenovo ThinkCentre Tiny. Obsahuje procesory Intel Core i siedmej generácie, grafickú kartu NVIDIA Quadro P600, maximálne 32 GB operačnej pamäte DDR4. Osadiť je taktiež možné pevný disk s kapacitou 2 TB.

ThinkStation P320 3

Napriek malým rozmerom ponúka rozsiahlu konektorovú výbavu pozostávajúcu zo šestice USB 3.0 portov, štvorice miniDisplayPortov, dvojice klasických DisplayPortov a ethernet.

Lenovo novinkou rozširuje svoju ponuku „PC ako služba“ (PCaaS), ktorá ponúka plne manažovateľný model založený na pevnom mesačnom predplatnom ako balík pre hardware a služby, navrhnutý tak, aby eliminoval záťaž z nákupu, nasadenia a správy počítačovej infraštruktúry, pričom PCaaS zvyšuje efektivitu životného cyklu produktu a znižuje celkové náklady na obstaranie.

26.06.2017

+