MojWindows

Tento týždeň štartuje ďalšia z veľkých technologických konferencií – Computex 2017, kde poprední výrobcovia tradične prezentujú svoje nové produkty určené na tento rok. Svoju prítomnosť ohlásila aj spoločnosť ADATA, známa predovšetkým výrobou pamätí a mobilného príslušenstva. Tohtoročnou témou je pre ADATA kombinácia technológií, inovácií a designu do jednej vyladenej symfónie, ktorá zlepšuje ľudské životy.

Nová generácia PCI Express 3×4 NVMe SSD diskov

Na veľtrhu Computex bude ADATA vystavovať celý rad NCMe PCIe a enterprise SSD riešení, vrátane reálnych ukážok najnovších diskov s M.2 PCIe, ktoré obsahujú Silicon Motion a Marvell radiče a špičkové 3D NAND.

XPG už nie je výhradne herná značka

Na tohoročnom veľtrhu Computex ADATA zaháji masívnu expanziu svojej značky XPG. V oblasti audio techniky má XPG nové herné slúchadlá s 3D zvukom navrhnuté špeciálne pre mobilné hranie. Doplniť to majú ešte produkty ako herné klávesnice, myšky, podložky pod myši a vysoko výkonné XPG úložisko a pamäte.

xpg_2

ADATA vstupuje do oblasti umelej inteligencie s Robotom

ADATA taktiež vstúpila do oblasti inteligentných robotických spoločníkov so svojim domácim robotom ADATA Robot, ktorý využíva takzvaný „cloud computing“. Svoje uplatnenie nájde pri zabezpečovaní domovov, vyznačuje sa inteligentnou hlasovou interakciou a môže byť na diaľku ovládaný z mobilnej aplikácie. Ide vôbec o prvé uvedenie tohto produktu.

robot

Nové SD karty štandardu A2 zvládnu V90 videá

Medzi prezentovanými produktami nemá chýbať ani zástup nových SD kariet len nedávno zavedeného štandardu A2. Po ich boku bude prezentovaný aj produktový rad ADATA Premier ONE SD a micro SD vhodný na na streamovanie 4K a 8K videí.

Veľký výber externých úložísk, power bánk a USB-C produktov

Keďže značnú časť portfólia spoločnosti ADATA predstavujú externé úložiská a powerbanky, chýbať nemôžu ani produkty z tejto oblasti. Vystavený bude externý SSD disk SD700, externý SSD disk SE730H, či power banky D8000L a D16750.

powerbank

29.05.2017

+