MojWindows

ADATA opäť rozširuje svoju ponuku produktov, tentokrát o príslušenstvo v podobe power banky D8000L, ktorá okrem zdroja energie slúži aj ako výkonné LED svietidlo. D8000L má celú hornú stranu vyhradenú pre rad LED diód, ktoré tvoria unikátny svetelný zdroj so svetelným tokom 200 lúmenov. Výrobca uvádza, že dĺžka svietenia dosahuje až 17 hodín. Osvetlenie je možné prepínať v štyroch režimoch – štandardný, záblesky, pomalé záblesky a signál SOS.

Novinka má byť odolná proti prachu a vode podľa normy IEC IP54 a batéria s kapacitou 8000 mAh dodáva nabíjací prúd 2,4 A prostredníctvom dvoch USB portov. Je tiež chránená pevným materiálom pohlcujúcim nárazy. Užitočný je aj žliabkovaný zadný kryt, vďaka ktorému je možné power banku postaviť na improvizovaný stojan napríklad z mince alebo kreditnej karty.

Rovnako ako všetky ostatné power banky ADATA, aj D8000L je vybavená chytrými ochrannými obvodmi, ktoré ju na mnohých úrovniach chránia proti nadmernému nabitiu, nadmernému vybitiu, nadmernému napätiu, nedostatočnému napätiu, prehriatiu, preťaženiu a skratovaniu.

D8000L

04.05.2017

+