MojWindows

Firma Epson oznámila, že sa jej veľkoformátové tlačiarne SureColor SC-S stali vo svojej triede najpredávanejšími eco-solventnými tlačiarňami v západnej Európe. Nezávislý prieskum realizovaný spoločnosťou Infosource ukázal, že podiel spoločnosti sa na trhu trhu s týmito tlačiarňami zvýšil výrazne zvýšil. V roku 2015 sa s trhovým podielom 9% umiestnila na 5.mieste, no na konci roku 2016 už bola európskou jednotkou s podielom 28,4%.

Firma uvádza, že úspech úspech nasledoval po uvedení novej generácie tlačiarní Epson SureColor SC-S so šírkou 64 palcov v januári 2016 – SureColor SC-S80600, SC-S60600 a SC-S40600.

Dosahovať majú vynikajúce výsledky na celej škále poťahovaných a nepoťahovaných médií pre vnútorné aj vonkajšie použitie pre signmaking, výstavnú grafiku, plagáty a podsvietené panely, POS materiály, fólie na automobily, tapety a fotografické plátna. Svojimi výsledkami preto vzbudzujú už od svojho uvedenia na trh značný záujem u firiem, ktoré hľadajú kvalitu, produktivitu, flexibilitu, ľahké používanie a rýchlu návratnosť investícií.

„Teší nás, že sa rad SureColor SC-S stal tak rýchle jednotkou na európskom trhu,“ vyjadril sa Martin Lucký, Pre/Post Sales Specialist spoločnosti Epson za CZ&SK.

Cieľom spoločnosti je stať sa najväčším dodávateľom atramentových tlačiarní na svete

„Úplne sa sústreďujeme na vývoj veľkoformátových tlačiarní SureColor, čo dokazuje fakt, že naša technológia spĺňa prísne požiadavky poskytovateľov tlačových služieb v hektickom prostredí produkčnej tlače. Stratégiou spoločnosti Epson, podporovanej značnými investíciami do výskumu a vývoja, je stať sa najväčším dodávateľom atramentových tlačiarní na svete. Naším cieľom je ponúknuť tu najlepšiu kombináciu technológií tlače a atramentu pre vysokú kvalitu, vynikajúcu spoľahlivosť a najlepšiu celkovou návratnosť investícií pre čo najširšie spektrum profesionálnych aplikácií tlače.“ dopĺňa Martin Lucký. 

SC-S60600

24.04.2017

+