MojWindows

Firma Epson oznámila, že celosvetový predaj jej veľkokapacitných tlačiarní s atramentovým tankovým systémom dosiahol 20 miliónov kusov. Tento typ tlačiarní firma do predaja uviedla v októbri roku 2010, ide teda o číslo dosiahnuté za približne 6 a pol roka dostupnosti.

Počas tejto doby boli uvedené tlačiarne postupne predstavené v približne 150 krajinách a regiónoch, pričom vo väčšine z nich podľa Epsonu vykazujú predaje narastajúci trend. V júni 2016 dosiahol celkový počet predaných kusov na celom svete 15 miliónov.

Epson predaje

Podľa prieskumu spoločnosti Epson zaberá séria veľkokapacitných tlačiarní s atramentovým tankovým systémom približne 10% kombinovaného trhu s laserovými/atramentovými tlačiarňami.

Propagácia veľkokapacitných tlačiarní s atramentovým tankovým systémom Epson bola cielená na mnoho rôznych typov zákazníkov, vyzdvihovala renomé spoločnosti Epson ako dodávateľa kancelárskych produktov, a zároveň taktiež výhody, ktoré zákazníkovi prináša ucelené portfólio produktov.

Spoločnosť Epson bude aj naďalej dávať dôraz na výhody svojich technických zručnosti a silnú ponuku produktov, pretože pracuje na ďalšom rozšírení svojho podnikania.

Epson  si do najbližších mesiacoch poriadne verí. Predpovedá medziročný nárast predaja týchto tlačiarní o 25 % vo fiškálnom roku 2017 a predpokladá, že budú tvoriť približne 40 % predajov atramentových tlačiarní Epson pre toto obdobie.

Zdroj: TS

13.04.2017

+