MojWindows

Aplikácia Twitter rovnomennej sociálnej siete dostala počas včerajšieho dňa veľkú aktualizáciu s množstvom nových funkcií a vylepšení. Vývojári sa zamerali primárne na otázku multitaskingu, čo je oblasť kde aplikácia doteraz značne pokrivkávala.

Po novom používatelia môžu otvárať vyhľadávanie, profilové stránky a súkromné správy v samostatných kartách. Práca s nimi prebieha presne tak, ako by sa dalo očakávať. Každá z kariet môže byť zatvorená samostatne, prípadne je ich možné skryť všetky pomocou kontextového menu na boku aplikácie.  Funkciu kariet je možné zapnúť prostredníctvom nastavení. Pokiaľ teda používateľovi nevyhovuje, môže ju deaktivovať.

Twitter 2

Do aplikácie bolo pridané aj zdieľanie príspevkov pomocou súkromných správ, kopírovanie a vkladanie obrázkov priamo zo schránky, nová ponuka pre výber emotikonov, ako aj pripínanie príspevkov do profilu. Zaujímavým vylepšením je ďalej možnosť aplikáciu  spustiť viac krát a súčasne tak spravovať viacero profilov. Medzi ďalšie drobné vylepšenia patrí možnosť Twitter prehliadať bez používateľského účtu, prijímať žiadosti o sledovanie vášho profilu a zobrazovanie počtu odpovedí pre každý príspevok.

Používatelia okrem toho hlásia, že aplikácia zjavne prešla optimalizáciou, keďže obsah načítava podstatne rýchlejšie. Najviac to má byť badateľné na vyhľadávaní GIFov pri pridávaní príspevku. Nová verzia aplikácie je distribuovaná postupne.

Zdroj: Neowin

23.02.2017

+