MojWindows

Ak zvažujete kúpu pripravovanej stratégie Halo Wars 2, no zatiaľ ste sa celkom nerozhodli, máte tento mesiac skvelú príležitosť vyskúšať si ju v beta teste. Hra je postavená na známom univerze Halo a priamo nadväzuje na príbeh Halo 5: Guardians.

Druhý otvorený beta test začína 20. januára a zameraný bude primárne na nový herný mód Blitz. Ten v sebe kombinuje prvky kartových hier a stratégií. Vyvolávanie jednotiek na bojovom poli namiesto klasickej schémy trénovania v budovách nahrádzajú karty. Tie budú obsahovať aj špeciálne schopnosti pre veliteľa, na základe ktorých hráči môžu zvoliť rôznu taktiku boja.

Počas beta testu môžu hráči mód Blitz vyskúšať na mape Proving Grounds v režimoch 1v1, 2v2 a 3v3. Chýbať nebudú ani rôzne denné výzvy pre podrobnejšie otestovanie herných systémov. Na vyskúšanie pritom majú byť všetky karty z plnej verzie.

Odomknutý pokrok, či úspechy nebudú hráčom prenesené do plnej verzie hry. Za účasť v teste však dostanú odmenu v podobe dvoch balíčkov kariet.

Beta test bude dostupný pre konzolu Xbox a počítače Windows 10 celých 10 dní, teda v termíne od 20. až do 30. januára. Na počítačoch nebude vyžadovať žiadne predplatné, no na Xboxe si zahráte len pokiaľ máte aktívne členstvo Xbox Live Gold. Oficiálny termín vydania hry je stanovený na 21. februára. Dostupná bude prekvapivo aj v krabicovej verzii.

13.01.2017

+