MojWindows

Členovia komunity Reddit sa každoročne zapájajú do projektu „Tajný Santa“. Ten je postavený na anonymnom posielaní darčekov na základe záujmov obdarovanej osoby. Medzi najslávnejších účastníkov projektu patrí od roku 2013 spoluzakladateľ Microsoftu Bill Gates, ktorý si aj tento rok vyžreboval jedného šťastlivca a už ho stihol aj obdarovať.

Obrovský box plný vianočných darčekov poputoval k používateľke s prezývkou Aerrix. Tá spočiatku netušila o čo presne ide, no akonáhle sa prebojovala cez vrstvu bublinkovej fólie a narazila na fotku Billa Gatesa s blahoželaním, spadla jej sánka.

bill-gates-santa

Medzi záplavou darčekov sa nachádzala konzola NES Classic, konzola Xbox One S, hry Halo 5 a Tomb Raider, bezdrôtové ovládače Xbox zo špeciálnych edícii, tri obľúbené filmy Billa Gatesa a predmety s tematikou hier  The Legend of Zelda. Všetko vyskladané s prihliadnutím na obľúbené veci mladej ženy.

bill-gates-santa-2

Nechýbala ani fotografia Aerrix s jej manželom a psom, do ktorej sa cez úpravu vložil samotný Bill Gates.

yepo2ft

Okrem samotných darčekov Gates tradične poslal aj štedrý finančný dar pre neziskovú organizáciu v mene obdarovanej Aerrix. Tento rok išlo o organizáciu Code.org, ktorá podporuje vzdelávanie v oblasti programovania a informačných technológií. Medzi jej projekty patrí aj Hodina kódu, ktorá prebehla len nedávno. Ak si chcete pozrieť viac podrobností a fotografií z rozbaľovania darčekov, Aerrix to zdokumentovala a zverejnila na tomto odkaze.

bill-gates-santa-3

19.12.2016

+