MojWindows

Veľmi jednoduchá no zábavná hra pre krátenie dlhej chvíle, v ktorej sa ako hlavný hrdina – viking postavíte hordám krvilačných jednorožcov snažiacich sa získať nadvládu nad posledným kúskom voľnej zeme. Musíte sa im teda postaviť a rozsekať ich na kúsky ešte skôr, než sa im podarí napichnúť vás na svoj roh a neslávne tak ukončiť váš osud.

Ovládanie je veľmi jednoduché, stačí klikať po obrazovke, na čo bude hrdina reagovať rýchlym útočným pohybom. Dôležité je pritom neustále ostať v pohybe, každé zastavenie totiž môže byť smrteľné. Axe’n’Slash obsahuje malú kolekciu odomykateľných hrdinov, prostredí, ako aj viacero rozdielnych typov útočiacich jednorožcov.

Za každého zabitého jednorožca získavate jeden bod, ktorý sa počíta do tabuľky najvyššieho skóre, no zároveň aj ako mena na odomykanie a vylepšovanie jednotlivých hrdinov. Jedinou úlohou hry je udržať sa čo najdlhšie pri živote a popritom zničiť tak veľa jednorožcov, ako sa len dá. S postupom času sa na bojovom poli objavujú nové silnejšie typy jednorožcov, s ktorými sa musíte vysporiadať. Axe’n’Slash je dostupná bezplatne pre počítače a smartfóny so systémom Windows 10.

20.12.2016

+