MojWindows

Microsoft dnes zverejnil hrateľnú ukážku svojej závodnej hry Forza Horizon 3 určenú pre počítače so systémom Windows 10. Hráči si tak bezplatne môžu vyskúšať, výpravné automobilové dobrodružstvo ešte predtým, ako ho zakúpia. Demoverzia je dostupná cez Windows Store a ponúka drobnú ochutnávku toho, čo obsahuje plná hra. 

Vo Forza Horizon 3 budete šéfom Horizon, najväčšieho a najlepšieho automobilového a hudobného festivalu na svete. A vašou jedinou úlohou bude rozšíriť festival do všetkých kútov Austrálie. Ako to bude prebiehať, si môžete vyskúšať v hrateľnej ukážke. Preskúmate časť mapy z Forza Horizon 3 a popri tom sa prostredníctvom komentárov dozviete, čo všetko skrýva hra pod kapotou. Po dokončení všetkých súťaží v hrateľnej ukážke sa hráči môžu pripojiť online a spoločne s priateľmi preskúmať mapu.

forza-horizon-3-demo

Hrateľná ukážka pre Xbox One s podporu HDR

Okrem spomínanej verzie pre Windows 10 dnes bola aktualizovaná aj hrateľná ukážka pre Xbox One. Aktualizácia prináša podporu HDR, ktorá umožňuje hráčom s Xbox One S (a HDR kompatibilným displejom) užiť si krásy a zábavu Forza Horizon 3 v plnej HDR nádhere.

04.11.2016

+