MojWindows

Microsoft Studios ponúka nový pohľad do Far Eden, sveta hry ReCore plného dobrodružstiev a približuje hlavnú hrdinku Joule Adams. Nové video s komentárom Dr. Thomasa Adamsa, otca Joule, odhaľuje nové zábery z hry, postavy z filmového príbehu ReCore a sleduje hrdinku, ako aj jej prednosti, ktoré zdedila po svojom otcovi. Prednosti, ktoré jej pomôžu spolu s pomocníkmi Corebot navrátiť život a nádej do sveta Far Eden.

Okrem bližšieho pohľadu na hrateľnosť ReCore a príbeh sa dozvedáme aj mená vybraných hercov, ktorí pomohli vdýchnuť do hry život. Hrdinke Joule prepožičala hlas Erika Soto (Halo Wars 2), Dr. Adamsa si zahral Connor Trinneer (Stargate: Atlantis a Star Trek: Enterprise) a záhadného Kai Brehna, ktorý sa objavil prvýkrát až v dnešnej upútavke, si zahral Harry Shum Jr. (Shadowhunters: The Mortal Instruments a Glee).

ReCore vyvíja štúdio Armature, autori stojaci za sériou Metroid prime, v spolupráci s legendárnym tvorcom Keidžim Inafune. ReCore je exkluzívnou novou značkou pre Xbox One a Windows 10, v ktorej sa snúbi akcia a prvky plošinoviek s úžasným vzhľadom, unikátnym výtvarným štýlom a vzrušujúcim príbehom.

ReCore je prvou hrou podporujúcou program Xbox Play Anywhere, v ktorom kúpou digitálnej verzie hry získate prístup k obidvom jej verziám pre Xbox One aj Windows 10. Postup v hre sa bude synchronizovať medzi zariadeniami a budete pokračovať vždy tam, kde ste skončili bez ohľadu na to, na ktorej platforme ste predtým hrali.

05.09.2016

+