MojWindows

Konzola Xbox One S bola v predaji dostupná už od 2. augusta, no zatiaľ len vo verzii s 2 TB úložiskom. Množstvo herných nadšencov tak vyčkávalo na začiatok predaja verzií s menším pevným diskom. A konečne sa dočkali prvých informácií o ich dostupnosti.

Microsoft dnes oficiálne zverejnil podrobnosti o dvoch balíkoch konzol EA Sports FIFA 17 Xbox One S. Oba balíky budú v predaji od 22. septembra za 299 eur (500 GB model) a 349 eur (1 TB model). Exkluzívne na Xbox One sa tak môžete ponoriť do hry FIFA 17 a prežiť príbeh futbalistu na ihrisku aj mimo neho v úplne novom hernom režime s názvom The Journey. Prostredníctvom programu EA Access dokonca celých päť dní pred oficiálnou premiérou.

Oba balíky obsahujú plnú verziu hry FIFA 17 na stiahnutie, trojicu balíčkov Ultimate Team Loaned Legends, prístup do programu EA Access na jeden mesiac a najkompaktnejšiu konzolu Xbox doteraz – model Xbox One S (1 TB verzia obsahuje navyše bonusový balíček Ultimate Team Rare Player Pack). Xbox One S, v predaji od 299 eur, je jedinou hernou konzolou, ktorá podporuje prehrávanie Blu-ray filmov v 4K Ultra HD rozlíšení a vysoký dynamický rozsah (HDR) pre video a hry.

FIFA 17 - Xbox One S bundle

16.08.2016

+