MojWindows

EA Access je spoplatnená služba určená pre konzolu Xbox One, ktorá svojim členom umožňuje prístup k plným hrám z dielne herného štúdia Electronic Arts, 10% zľavu na nákup nových hier cez Xbox Store a predčasný prístup k testovacím verziám pripravovaných hier. EA Access tak hráčom umožňuje vyskúšať viacero hier ešte pred tým, ako sa rozhodnú ich zakúpiť. Plné verzie dostupných hier môžu byť stiahnuté a používané tak dlho, kým hráč platí mesačný poplatok. Služba momentálne ponúka 19 rôznych titulov určených pre Xbox One a 2 tituly pre Xbox 360. Tie je možné hrať vďaka spätnej kompatibilite, ktorú prinieslo rozhranie NXOE.

eavault

Medzi dostupnými hrami sa nachádzajú napríklad Battlefield: Hardline, Battlefield 4, Fifa 14,15,16, NHL 15,16,  Dragon Age: Inquisition, Titanfall, Plants vs Zombies: Garden Warfare, UFC, Need for Speed Rivals a ďalšie. Kolekcia hier je pritom postupne rozširovaná o nové tituly. Mesačné predplatné stojí 3,99 € a celoročné predplatné 24,99 €. Zaregistrovať sa je možné priamo pomocou aplikácie EA Access na konzole Xbox One, prípadne prostredníctvom webovej stránky Xbox.com. Pre hráčov tak vzhľadom na to, že za pár € mesačne získajú prístup k viac ako dvadsiatke hier, ide o celkom atraktívnu ponuku.

EA Access

Špeciálna akcia – EA Access bude pre zlatých členov Xbox Live v júni bezplatný

V priebehu budúceho mesiaca si zlatí členovia Xbox Live budú na Xbox One môcť bezplatne vyskúšať službu EA Access so všetkým, čo k nej patrí. Akcia bude trvať v období od 12. až do 22. júna, čo predstavuje solídnu desaťdňovú ochutnávku. Pripravovaná akcia zatiaľ nebola oficiálne ohlásená, no viacerým používateľom už bol doručený oficiálny e-mail, ktorý na ňu upozorňuje. Jediné, čo musia urobiť, aby sa zapojili, je stiahnuť si na svojej konzole aplikáciu EA Access.

EA Access mailZdroj: Eurogamer, Xbox

18.05.2016

+