MojWindows

Realarm je jedna z najlepších, ak nie vôbec najlepšia budíková aplikácia dostupná pre platformu Windows. Vytvoril ju šikovný slovenský vývojár Viktor Szekeress, ktorý ju aktuálne prepracoval na univerzálnu aplikáciu pre Windows 10. Realarm ponúka bezkonkurenčné množstvo funkcií v kombinácii s vynikajúcim dizajnom a intuitívnym ovládaním. V obchode Windows Store je na stiahnutie dostupná beta verzia, do ktorej postupne pribúdajú všetky funkcie, ktoré používatelia majú tak radi vo verzii pre Windows Phone.

Nechýbajú ani úplné novinky, ako živá dlaždica s odpočtom do ďalšieho budenia s ďalšími podrobnosťami, farebné témy, ktoré vhodne dopĺňa nastavený farebný odtieň systémového prostredia a ďalšie veci. Medzi najviac chválené funkcie patrí striedanie zvukov budíka, možnosť kombinácie opakovania budenia (hodinové/minútové/vlastné), podrobné zobrazovanie informácií na uzamknutej obrazovke, možnosť nastaviť každému budeniu vlastný čas odloženia (snooze) alebo kalendárový prehľad všetkých budení.

Medzi šikovnými novinkami nájdeme predčasné notifikácie umožňujúce budík vypnúť priamo z Centra akcií ešte pred tým, ako zazvoní alebo matematické príklady, ktoré je potrebné vypočítať pre vypnutie budenia. Realarm (beta) si môžete stiahnuť cez obchod Windows Store.

Realarm

10.06.2016

+