MojWindows

Pomocou aplikácie Camera360 môžete spravovať fotogalérie vo svojom počítači. Vytvorená je s použitím platformy UWP a hoci je zatiaľ dostupná len pre počítače, čoskoro by sa mohla objaviť aj na smartfónoch. Nová verzia obsahuje vynovené rozhranie a umožňuje vyhľadávať, upravovať a triediť fotky, pričom ich následne môžete aj zdielať.

Medzi hlavnými funkciami sa nachádza automatická organizácia fotiek podľa dátumu ich vyhotovenia, vytváranie albumov, základné nástroje na úprava jasu, ostrosti, kontrastu, saturácie, teploty farieb, ako aj ďalšia hŕstka pokročilejších nástrojov, rôzne filtre a podobne. Nechýbajú ani možnosti ako orezávanie, preklápanie, vytváranie výrezov v presnom stranovom pomere, či otáčanie snímok. Pomocou funkcie Smart Search je možné vyhľadávať na základe kritérií ako čas zhotovenia, lokalita, prípadne podľa ľudí nachádzajúcich sa na snímkach. Pri úpravách príde vhod šikovné porovnávanie fotografií pred a po zmenách.

Aplikácia Camera360 je bezplatne dostupná na stiahnutie cez obchod Windows Store a napriek tomu, že by sa jej kde tu ešte zišla malá úprava, už teraz predstavuje kvalitnú náhradu za systémovú aplikáciu Fotografie.

Camera360

09.06.2016

+