MojWindows

5. mája sa spustením beta testu Forza Motorsport 6: Apex začne písať nová kapitola série Forza Motorsport. Legendárna séria Forza totiž zažije svoj debut na počítačoch a to úplne bezplatne. Verzia Apex bola vytvorená špecificky pre Windows 10 a expanzia na počítače s týmto systémom je vykročením k budúcnosti celej série Forza.

Apex kombinuje silu a výkon DirectX 12 so skúsenosťami Turn 10 s tvorbou pretekárskych hier, vlastnou technológiou ForzaTech a fantastickým odkazom série. Forza Motorsport 6: Apex je cesta, ako priniesť niekoľkokrát ocenený zážitok novému publiku a pozvať novú skupinu hráčov, aby v sebe prebudili vášeň o autá a preteky.

Forza Motorsport 6 Forza Apex beta

Ponúkne autosalón Autovista, podporu 4K rozlíšenia a mód kariéry Showcase Tour s 12 závodmi, ktoré hráča uvedú do prostredia unikátnych automobilových závodov s novým systémom bodovania. Na výber bude z ponuky 63 plne zničiteľných áut, 20 konfigurácií tratí vrátane noci a daždivého počasia rozdelených do šiestich exkluzívnych lokácií ako Brands Hatch, Circuit de Spa-Francorchamps, Rio de Janeiro, Sebring International Raceway, Top Gear a Yas Marina.

Forza Motorsport 6: Apex prinesie aj mód Spotlight Series, ktorý bude pravidelne aktualizovaný o nový obsah. Obsahovať má napríklad možnosť závodiť na okruhu Brands Hatch alebo si svoje schopnosti zmerať so známym Stigom z Top Gearu. Zároveň boli zverejnené aj hardvérové požiadavky, ktoré nájdete na priloženom obrázku.

HW

Turn 10, štúdio patriace do rodiny štúdií Microsoft, bude počas otvoreného beta testu Apex pracovať na vyladení výkonu hry pre rozmanité hardvérové konfigurácie. Počas otvoreného beta testu sa hráči dočkajú aj aktualizácií a vylepšení Forza Motorsport 6: Apex, ako napríklad podporu volantov, možnosť vypnúť Vsync a zabudované počítadlo snímkovania.

https://www.youtube.com/watch?v=w8xREfr1YuA

29.04.2016

+