MojWindows

Spoločnosť Microsoft začala počúvať svojich zákazníkov a to je veľmi dobrá vec, pretože sú to práve oni, pre ktorých je operačný systém Windows 10 v konečnom dôsledku vytváraný. Microsoft totiž pri každej novej aktualizácií operačného systému presne popíše každú zmenu, ktorá sa vyskytne priamo používateľovi.

Táto zmena je síce malá, ale kľúčová, pretože ukazuje, že softvérový gigant je ochotný počúvať svojich zákazníkov, aj keď to znamená, že musí čeliť častej kritike z ich strany. Microsoft dokonca vytvoril stránku, na ktorej si každý dokáže pozrieť všetky zmeny, ktorými daná verzia operačného systému prešla TU.

Sme zaviazaní našim zákazníkom a snažíme sa zahrnúť ich spätnú väzbu ako v prinášaní Windowsu ako služby, tak aj v informáciách, ktoré poskytujeme o operačnom systéme Windows 10.

Zmena politiky je zaujímavá, no výsledok, ktorý priniesla do aktualizácií operačného systému nie je veľký. Množstvo z nich totiž bolo takých malých, že nestáli ani za zmienku. Každopádne hovoriť o tom, čo by urobil starý Microsoft je nemožné, ale s určitosťou môžeme tvrdiť, že by to nebolo toto. Dôležité však je, že v súčasnosti je Microsoft ochotný počúvať odozvu svojich zákazníkov a urobiť zmeny podľa ich želaní.

Zdroj: winbeta

15.02.2016

+