MojWindows

Nová hra Hand of Fate je teraz celý ferbruár sprístupnená zdarma pre členov Xbox Live Gold. Okrem toho dokonca probudla na Windows Store a používatelia si ju môžu do 15. februára stiahnuť v 5 $ zľave za cenu 19.99 $.  Znamená to teda, že ďalšia poriadna hra pribudla do obchodu s aplikáciami a na operačný systém Windows 10.

1

Hand of fate totiž v sebe spája 2 rozdielne herné žánre. V jednej chvíli sa tvári ako kartová hra a v ďalšej ako RPG. Je to v podstate mix hier Hearthstone a World of Warcraft, ktoré sú jedny z najznámejších na svete. Hráč si v tejto hre môže stavať svoje vlastné súbory kariet, ktoré potom využíva proti nepriateľom a následne môže získať rôzne vylepšenia v podobe výzbroje alebo špeciálnych položiek. Na to, aby ale tieto položky získal musí si ich vybojovať v rôznych žalároch, kde bojuje so svojou postavičkou proti nepriateľom.

2

Samozrejme postupom času sa obtiažnosť v týchto žalároch zvyšuje pretože klesá hráčova šanca na úspech v danej misii. Preto musí byť kreatívny a vyberať karty spôsobom, ktorý mu v konečnom dôsledku zaručí víťaztvo a odmeny. Hand of fate si v prípade záujmu môžete stiahnuť za spomínaný poplatok z Windows Store alebo ak ste členmi Xbox Live Gold, vyskúšajte si tento herný titul najprv zdarma na svojích konzolách Xbox One.

3

 

02.02.2016

+