MojWindows

Množstvo ľudí nemusí súhlasiť s voľbou materiálu zadných krytov u oboch vlajkových lodí Lumia 950 a 950 XL, pretože sú vyrobené z polykarbonátu. Človek by čakal, že na prezentáciu niečoho, čo má taký význam Microsoft zvolí prémiovejšie vyhotovenie.

Lumia-950-cover

Tu vstupuje do hry fínska spoločnosť Mozo, ktorá je známa pre výrobu Windows Phone príslušenstiev. Tentokrát bude ponúkať radu prémiových krytov pre obidve vlajkové lode. Budú určené používateľov, ktorí si chcú svoje zariadenie prispôsobiť na svoj obraz. Kryty sa budú skladať s oceľového rámu a zadná časť bude pokrytá kožou v rôznych farebných prevedeniach (čierna, červená, biela a hnedá).

Lumia-950-cover

Používateľ sa nemusí báť nefunkčnosti antény NFC, či bezdrôtového nabíjania, kvôli oceľovému spracovaniu. Obidve tieto funkcie budú aj napriek namontovaniu jedného z prémiových krytov fungovať bez problémov. Na jednej strane je dobré, že sa Microsoft púšťa do spolupráce s treťou stranou už takto skoro po predstavení svojich nových zariadení, no na druhej strane si používateľ bude musieť za prispôsobenie zovňajšku svojho smartfónu priplatiť až 48 €, čo nie je zrovna najpriateľnejšia cena.

Lumia-950-cover

Lumia-950-cover

Zdroj: neowin

07.10.2015

+