MojWindows

Spoločnosť Acer prišla na trh s veľmi atraktívnym Windows 10 smartfónom s názvom Liquid Jade Primo. Nižšie uvidíte aj demonštračné video funkcií tohto smartfónu a konkrétne bude vyzdvihnutá jedna z nich – Continuum.

Continuum prichádza ako súčasť nového operačného systému Windows 10 Mobile. Ide o prepojenie smartfónu a počítača. Dotykovú obrazovku smartfónu tak môže používateľ využiť ako myš na počítači, ako je znázornené aj na vyššie uvedenom videu. Môže taktiež pomocou tejto funkcie prezerať maily v aplikácii Outlook, či ovládať PoverPointové prezentácie jednoduchými pohybmi prstov po obrazovke.

Čo sa týka ostatných špecifikácií, Acer by sme mohli zaradiť do kategórie väčších smartfónov kvôli jeho 5.5 palcovému Full HD Amoled displeju. Po hardvérovej stránke sa nenechal zahanbiť, keďže disponuje výkonným štvorjadrovým procesorom Qualcomm Snapdragon 808, 3 GB operačnou pamäťou RAM a 32 GB interným uložiskom s možnosťou rozšírenia o microSD kartu. Acer nezaostáva ani v rozlíšení fotoaparátov. Zadný má totiž 21 Mpx rozlíšenie a predný, ktorý je určený pre kvalitné selfie fotografie, či konferenčné hovory ma až 8 Mpx rozlíšenie. S vymenovanými špecifikáciami a novou funkciou Continuum je Liquid Jade Primo určite jeden zo smartfónov, na ktorý sa môžeme tešiť a určite osloví množstvo potencionálnych zákazníkov.

Zdroj: windowscentral

13.10.2015

+