MojWindows

Spoločnosť Microsoft  počas tohto roka uvedie na trh dva nové high-end smartfóny známe pod kódovými názvami Cityman a Talkman. A práve teraz máme konečne možnosť pozrieť sa na to, ako bude vyzerať jeden z modelov. Čínsky portál Wpxap dnes ráno totiž zverejnil prvé fotografie prototypu novej vlajkovej lode spoločnosti Microsoft. Nakoľko sú si modely 950 a 950XL podobné, nie je z fotografií celkom jasné, o ktorý z nich ide. Je to spôsobené hlavne tým, že dizajnové prvky, ktoré ich odlišujú sú skryté za špeciálnym krytom. Ten je dokonca navrhnutý tak, aby ho z prototypu zariadenia nebolo možné zložiť.

 

Na jednej z fotografií je možné vidieť 5,2 alebo 5,7 palcový WQHD AMOLED displej spolu s čiernym telom zariadenia. Tak, ako bolo naznačované už predtým, mobil má skutočne polykarbonátové telo. Na ďalšej fotografii jasne vidieť, že predok zariadenia neobsahuje žiadne hardvérové klávesy, tie boli nahradené virtuálnymi. Ďalej sa môžeme pozrieť na zadný fotoaparát s trojitým LED bleskom, ako aj na konektor typu USB-C nachádzajúci sa na spodku zariadenia. Fotografia zachytávajúca nastavenia kamery zase odhaľuje možnosť zaznamenávať videá so 120 snímkami za sekundu pri HD rozlíšení.

Podľa dostupných informácii však pripevnený kryt neslúži len na ukrytie dizajnu pripravovaného zariadenia. Má totiž obsahovať aj prvky, pomocou ktorých  Microsoft dokáže identifikovať pôvodcu zverejnených fotografií.

Lumia 940 prototyp 3

 

 

Zdroj: windowscentral, wpxap

05.08.2015

+