MojWindows

Nakoľko nie každý, kto si bezplatný prechod na Windows 10 rezervoval, dostane aktualizáciu okamžite, vynorili sa rôzne návody ako sa k aktualizácii na Windows 10 predsa len dostať. Spoločnosť Microsoft však zareagovala a zverejnila oficiálny nástroj, pomocou ktorého je možné stiahnuť ISO nového operačného systému, vytvoriť inštalačné USB alebo aktualizovať na Windows 10 priamo používaný operačný systém. Tento nástroj je určený práve pre ľudí, ktorí nechcú čakať, až kým im prechod na Windows 10 sprístupní aplikácia Windows Update.

Windows 10 za najlepšiu cenu


Pokiaľ chcete aktualizovať viacero systémov je pre Vás vhodné vytvoriť inštalačné USB. V prípade, že chcete mať možnosť z pripraveného USB kľúča inštalovať 32 aj 64 bitovú verziu systému, musíte si prichystať kľúč s minimálne 6 GB kapacitou, ak Vám stačí len jedna verzia systému, postačí kľúč s polovičnou kapacitou, teda 3 GB. Na výber sú štyri edície Windowsu 10: Ho­me, Ho­me N, Pro a Pro N a to vo viacerých jazykových prevedeniach.

Vytvorené médium umožňuje aj vykonanie čistej inštalácie operačného systému Windows 10, tá však vyžaduje licenčný kľúč, pričom nie je možné použiť kľúč z Windows 7 alebo 8. Spomínaný nástroj MediaCreationTool si môžete stiahnuť na oficiálnej stránke Microsoftu.

Windows 10 instalator

Windows 10 za najlepšiu cenu

29.07.2015

+