MojWindows

Tak, ako vydanie každého operačného systému, aj vydanie Windows 10 sprevádza zverejňovanie množstva dokumentov, návodov a informatívnych videí ako od Microsoftu, tak aj od výrobcov zariadení, akým je napríklad Lenovo. Spoločnosť Microsoft vytvorila pomocnú príručku, ktorá bola na internete zverejnená ešte pred oficiálnym vydaním Windowsu 10. Príručka by mala používateľov, ktorí prešli na systém Windows 10, sprevádzať jeho používaním a novými funkciami, ktoré obsahuje.

V jej úvode sa píše, že Windows 10 je navrhnutý tak, aby bol tým najlepším Windowsom. Testovaný miliónmi používateľov, ktorí poskytli odozvu a svoje nápady, kombinuje v sebe staré známe funkcie s novými vylepšeniami. Medzi ne patrí hlasová asistentka Cortana, úplne nový internetový prehliadač Edge, ktorý poskytuje všetko, čo sa od moderného prehliadača očakáva, ako napríklad pokročilé zabezpečenie a výborná kompatibilita. Navyše používatelia budú dostávať bezplatné automatické aktualizácie, ktoré im budú prinášať nové funkcie a vylepšenia. Kombináciou týchto faktorov vzniká úplne nový, no stále povedomý zážitok so systémom Windows.

Príručka pokrýva všetky nové funkcie, ktoré boli pridané vo Windowse 10, od hlasovej asistentky Cortany cez internetový prehliadač Edge, nové funkcie pre Xbox a vstavané jednotné aplikácie. Taktiež sa venuje vylepšenému zabezpečeniu a novým spôsobom autentifikácie pomocou funkcie Windows Hello, funkciám Hiberboot a Continuum a mnohým ďalším. Môžete si ju prezerať alebo stiahnuť  na tomto odkaze.

Zdroj : microsoftnews

28.07.2015

+