MojWindows

Spoločnosť Microsoft sa v posledných mesiacoch snažila získať od používateľov spätnú väzbu na každý väčší produkt ako napr. Windows 10 na počítače, ktorý urobil veľký krok vpred a Windows 10 pre smartfóny, ktorý je však zatiaľ trošku sklamaním. Teraz je však čas, aby Microsoft získal odozvu na ďalší veľký produkt a je ním práve kancelársky balík aplikácií Office, ktorý sa dočkal verzie s označením 2016. Oficiálne vyjadrenie na danú tému znelo nasledovne:

V marci sme uviedli náhľad pre vývojárov pre uvedenie Office aplikácií na rok 2016. Ako ďalší krok sme teraz pripravení získať nejakú spätnú väzbu aj od väčšieho publika. Dnes uvádzane Office 2016 Preview a robíme ho prístupným pre každého používateľa ako prípravu na jeho oficiálne uvedenie na trh na jeseň 2015.

Každý používateľ, ktorý má záujem vyskúšať si nový balíček Office, má teraz príležitosť. Stačí len navštíviť oficiálnu stránku Office 2016 Preview a jednoducho sa riadiť inštrukciami jeho inštalácie. V novej verzií Office totiž nastali veľké zmeny nielen čo sa týka vzhľadu, ale aj funkcionality. Real-time spolupráca už napríklad nevyžaduje funkčnosť Office Online. Táto funkcia je už ako množstvo iných implementovaná do Office 2016. Je otázne, či sa oplatí inštalácia tohto kancelárskeho balíčka, keďže ide o veľmi skorú verziu, ktorá určite bude obsahovať veľa chýb. Pokiaľ ale máte záujem vyskúšať si nový výtvor od spoločnosti Microsoft, neváhajte a stiahnite si Office 2016 Preview už teraz.

Zdroj: pocketnow

05.05.2015

+