MojWindows

Spoločnosť Samsung, ktorá je v posledných 8 rokoch jednotkou na poli domácej zábavy, predstavila nové SUHD televízory, ktoré posúvajú divácky zážitok na vyššiu úroveň. Televízory disponujú novým operačným systémom s názvom Tizen a množstvom nových funkcií.

Nové televízory predstavujú dôležitý krok vpred v ére UHD. Prekonávajú totiž svojich predchodcov a tradične disponujú veľmi dobrým kontrastom, podaním farieb a jasom. Okrem iného SUHD TV dokáže upscalovať obraz, čo zaruči dokonalý divácky zážitok aj pri programoch, ktoré bežia na nižšom rozlíšení. Prezident divízie Visual Display Business spoločnosti Samsung Electronics, HS Kim, povedal:

Naším poslaním je udržiavať tradíciu a ducha značky Samsung v zmysle neustáleho posúvania hraníc domácej zábavy v ústrety novým možnostiam. Bez ohľadu na zdroj obsahu prináša Samsung najlepší obraz a televízory SUHD len potvrdzujú naše odhodlanie prinášať svojim zákazníkom výnimočné zážitky priamo do ich domácností.

Pokrok týchto nových zariadení je zaistený najmä vďaka patentovanej technológií nanokryštálov a SUHD enginu. Obe spomínané výrazne prispievajú ku kvalite obrazu. Ponúkajú totiž až 64-krát viac farieb než klasické konvenčné televízory. Zdá sa, že spoločnosť Samsung neprestanje prichádza s novými nápadmi, ktoré len utvrdzujú zákazníka v tom, že je neotrasiteľnou jednotkou na trhu. Rok 2015 zrejme nebude výnimkou.

Zdroj: Tlačová správa

09.01.2015

+