MojWindows

Zariadenie ako je napr. Nokia Lumia 735 disponuje už od výroby touto aktualizáciou operačného systému Windows Phone 8.1, no ostatné smartfóny si ešte budú musieť na túto aktualizáciu chvíľu počkať. Objavila sa taktiež informácia, že prvé smartfóny, ktoré obdržía túto aktualizáciu budú Nokia Lumia 830, 930 a phableť Lumia 1520.

Aktualizácia Lumia Denim v podstate reprezentuje veľmi dobrý nástroj pre používateľa, ktorý si potrebuje svoje zariadenie priblížiť čo najviac svojmu špecifickému štýlu. Ponúka totiž viacero noviniek, ktoré sa v predchádzajúcej aktualizácií Update 1 nevyskytovali ako napr. vytváranie nových priečinkov na domovskej obrazovke. S určitosťou vieme povedať, že smartfón Lumia 830 určite nebude môcť natáčať spomínané 4k video pre nedostatočný výkon procesora, no zariadenia Lumia 930 a 1520 toto príjemné multimediálne spestrenie určite obdržia.

Aktualizácia Lumia Denim bude pre tieto smartfóny prístupná už čoskoro, no presný dátum jej vypustenia Microsoft stále tají. Je dosť možné, že sa objaví už koncom tohto mesiaca.

Zdroj: pocketnow

18.11.2014

+