MojWindows

Ak ste čakali s kúpou novej Lumie, máme pre vás výborné správy. Jeden z najlepšie vybavených smartfónov s operačným systémom Windows Phone sa už predáva aj u nás.

Nokia Lumia 930 je špičkovým smartfónom, ktorý okrem výborného hardvéru prináša aj predinštalovaný systém Windows Phone 8.1. Nový model od Nokie 5-palcový AMOLED displej s Full HD rozlíšením 1920 x 1080 pixelov, ktorý je pokrytý odolným sklom Corning Gorilla Glass 3. Vnútri zariadenia nájdeme výkonný procesor Qualcomm Snapdragon 800 s taktom 2,2 GHz, ktorý je doplnený o grafickú jednotku Adreno 330. Pamäť RAM má kapacitu 2 GB a vnútorná pamäť 32 GB, pričom tú nebude možné rozšíriť pomocou microSD kariet. Nová Lumia prichádza aj s výborným 20-megapixelovým fotoaparátom s optikou Carl Zeiss, optickou stabilizáciou obrazu a duálnym LED bleskom. Na selfie a videohovory je určená predná kamera s rozlíšením 1,2 MP, pomocou ktorej budete môcť nahrávať video v HD rozlíšení.

Novinku si môžete kúpiť už teraz, pričom cena začína na úrovni 483€ a dostupná je zatiaľ v čiernom a bielom farebnom prevedení.

14.07.2014

+