MojWindows

Gameloft predstavil svoju najnovšiu FPS hru aj pre zariadenia s operačným systémom Windows a Windows Phone. Modern Combat 5: Blackout je dostupný v oboch obchodoch s aplikáciami, pričom ak vlastníte zariadenia s obidvomi systémami, za hru budete musieť zaplatiť iba raz.

Piate pokračovanie úspešnej akčnej hry je prvým titulom v sérii, ktorý je dostupný aj pre zariadenia so systémom Windows 8.1. Modern Combat 4 bol dostupný iba pre mobilné zariadenia s Windows Phone a MC 5 je zároveň prvou časťou série, ktorá je dostupná takmer ihneď po predstavení na dvoch väčších platformách iOS a Android. Hra pritom stojí vo Windows Store a Windows Phone Store 6,99€, no ak si titul zakúpite pre jeden systém, automaticky hru môžete hrať aj na tom druhom. Aj takto sa snaží Microsoft priblížiť svoje dve platformy ešte pred tým, ako predstaví jednotný systém pre všetky zariadenia.

mc5-2

Modern Combat 5: Blackout je pritom jednou z najlepších akčných hier, aké si môžete v tejto chvíli stiahnuť pre mobilné zariadenia. V našej recenzii sme ju označili za najlepšiu FPS hru pre Android. Ponúka krásnu grafiku, výbornú hrateľnosť a množstvo zábavných a akčných misií, ktoré sú plné napätia a prestreliek. Okrem toho si tu aj zaplávate, strieľať budete aj z pojazdných vozidiel, naháňať sa budete v motorových člnoch a v jednotlivých misiách sa prenesiete naprieč celým svetom od talianskych Benátok až po japonské Tokio.

mc5-3

Ak máte chuť hru vyskúšať, pripravte si v zariadení dostatok voľného miesta. V základe má hra 800 MB, pričom ďalšie misie sa budú sťahovať postupne. Na zariadenia s Windows 8.1 si môžete Modern Combat 5 stiahnuť na tomto odkaze. Pre smartfóny a tablety s Windows Phone 8.x slúži tento odkaz, no vo svojom zariadení budete potrebovať minimálne 1 GB pamäte RAM.

 

Zdroj: winsupersite

29.07.2014

+