MojWindows

V dňoch 24. až 26. apríla 2017 sa v Prahe uskutočnil už 24. ročník medzinárodného veľtrhu Reklama Polygraf, kde so svojimi novinkami nechýbala ani spoločnosť Epson. V rámci partnerských prezentácií bolo okrem iného predvedené aj sublimačné riešenie a ďalšie jej technológie.

V stánku Epson mohli návštevníci  obdivovať ukážky veľkoformátovej tlače, ktoré vo svojej dĺžke tvorili dokonalý set plagátov. Mnoho pozornosti si získali nie len tlačiarne pre signage použitie radu SureColor SC-S80610 a SC-S40610, ktoré patria do série veľkoformátových tlačiarní SureColor SC-S, ale tiež úspešné tlačiarne štítkov ColorWorks C3500 a C7500, fotografická tlačiareň SC-P6000, stolná fototlačiareň formátu A2 SureColor SC-P800 alebo zariadenie na tlač kvalitných fotografií malého formátu SureLab SL-D3000DR a SL-D700.

Náš tip
Eco-solventné tlačiarne Epson SureColor rad SC-S sa stali európskou jednotkou

Odborníci aj široká verejnosť mali príležitosť vyskúšať si všetky prezentované produkty a vidieť kvalitu tlače na vlastné oči. Všetci záujemcovia sa po celú dobu mohli so svojimi otázkami obracať na zástupcov spoločnosti Epson, ktorí im nie len názorne vysvetlili možnosti tlače, ale v prípade záujmu spolu s autorizovanými partnermi aj navrhli komplexné riešenie na mieru. Aktuálny ročník bol zameraný na oblasť packagingu a privítal 8 867 návštevníkov.

Zaujímavosťou tohto ročníka bola aj rozsiahla prezentácia firmy Nanotec, autorizovaného partnera a distribútora spoločnosti Epson pre textilné aplikácie. V rámci svojej prezentácie predviedli sublimačné riešenie a technológiu priamej potlače textilu od spoločnosti Epson.

05.05.2017

+